top of page

Vesker inspirert av Gudbrandsdalen

Ed og Yvette La Pierre driver en butikk med sko og vesker i Lillehammer. Fordi de ikke fant de veskemodellene de var på jakt etter hos andre leverandører, bestemte de seg for å produsere dem selv.

Dette er historien bak Kvitfjell Handbags AS i kortform. Den litt lengre versjonen handler om det nederlandske paret med lang erfaring fra skobransjen, som flyttet til Norge i 2005, og som ble både betatt av og forelsket i Gudbrandsdalen. Derfor heter veskekolleksjonen Natur. Produktene er inspirert av flotte naturen i Gudbrandsdalen. Designet er enkelt og funksjonelt og fargene finnes i naturen.

 

God start

Norsk design, skinn av høy kvalitet, godt håndverk og gode priser er de fire viktigste pilarene Kvitfjell Handbags bygger sin virksomhet på. Noe som har vist seg å være meget vellykket. Siden starten i mars 2017 har salget gått meget bra. – Nå har vi stilt ut på Oslo Design Fair og Norwegian Fashion Center under Fashion Week, og har hatt en pangstart i 2018, sier Ed La Pierre.

Tester i egne butikk

- Vi tester nye modeller i våre egne butikk før vi tilpasser dem i vår kolleksjon, og får bare hyggelige tilbakemeldinger om våre produkter. Kunder som har fått inn varene i butikk supplerer ganske fort. Vi opplever at kombinasjonen høy kvalitet, god design og «snille» priser gjør at veskene er enkle å selge i mange typer butikker.

IMG_1959.JPG

Mange ulike kundetyper

Derfor har vi mange ulike typer kunder. Vi selger veskene til klesbutikker, skobutikker, beautysalonger, frisører, museer og nettbutikker. Det er ekstra hyggelig for oss at Norsk Folkemuseum har tatt inn veskene våre. 

Produserer i India

 Det er Yvette som designer veskene, som blir produsert i India. – Vi har vår egen fabrikk som produserer våre egne vesker eksklusiv for oss.

Arbeidsforholdene er veldig gode, og de ansatte har det bra. Her er det ikke noe barnearbeid.  Dyktige håndverkere lager våre skinnvesker i super kvalitet, og vi utvikler stadig vekk ny modeller og farger.

Journalist: Ove Hansrud

Januar 2018

bottom of page